Fokdagen

Op zondag 25 november en op zaterdag 8 december kunt in het DOGCENTER te KERKWIJK weer nesten zien. Zowel voor fokkers als voor a.s. pupkopers is het interessant om nakomelingen van bepaalde combinaties reuen en teven te zien.

Op de Fokdag worden nesten op de leeftijd van ongeveer 1 ½  á 2 jaar gekeurd op exterieur en karaktereigenschappen. Het is een uitstekende gelegenheid om u te oriënteren, fokkers en Flatcoateigenaren te spreken en vragen te stellen op allerlei gebied. U kunt zien hoe een Flatcoat moet worden getrimd en u kunt  inkopen doen bij de verschillende standhouders. 

De volgende nesten zijn uitgenodigd voor 25 november 2018 (onder voorbehoud)  (LINK)

De volgende nesten zijn uitgenodigd voor 8 december 2018 (onder voorbehoud) (LINK)

Er is gelegenheid voor Patella Luxatie- (PL) en oogonderzoek, ook voor honden die niet voor de Fokdagkeuringen zijn ingeschreven. (tussen 10.30 en +/- 14.30). U kunt uw hond tegen gereduceerd tarief laten onderzoeken op Patella Luxatie door de aanwezige orthopeed, en een oogarts is aanwezig voor het oogonderzoek. Het aantal deelnemers voor gonio-onderzoek is gelimiteerd. Informeer vooraf of er nog plaats is! 

Voor informatie kunt u een mail sturen naar Annemarie Sepers: asepers@frc-nl.com.

Inschrijven voor de gezondheidsonderzoeken: vóór 10 november!

Als u uw hond wilt aanmelden voor het Patella Luxatie onderzoek dient u gelijktijdig een account aan te maken op de website van de Raad van Beheer. (www.houdenvanhonden.nl)
U klikt vervolgens op ‘Mijn account’, daar kunt u een nieuw account aanmaken. De uitslag van het onderzoek kunt u na afloop van het onderzoek downloaden vanaf de website van de Raad van Beheer. Zonder account is deelname aan het PL onderzoek niet mogelijk.

U kunt uw hond hier aanmelden voor de gezondheidsonderzoeken via de link naar het inschrijfformulier voor de fokdag op 25 november 

U kunt uw hond hier aanmelden voor  de gezondheidsonderzoeken via de link naar het inschrijfformulier voor de fokdag op 8 december 

Aanvang beide fokdagen : 9.30 uur, pauze van 12.30 uur tot 13.30 uur, einde +/- 16.00 uur.
Locatie: Dogcenter te Kerkwijk www.dogcenter.nl
Adres: Jan Stuversdreef 4,5315 NZ Kerkwijk (gemeente Zaltbommel)
Tel: 0418-514551 / 06-53772075

U bent van harte welkom!

De Begeleidingscommissie