FRC Bestuur weer op volle sterkte

2017-bestuur-op-volle-sterkte

 

Op vrijdag 8 september is het bestuur van de FRC bijeen geweest in een nieuwe (interim) samenstelling. Voor Saskia Moonen en Jolande Luyer-Poppe was het al de tweede keer dat ze als nieuwe bestuursleden bij de bestuursvergadering aanwezig waren. Sinds vrijdag is het bestuur ook uitgebreid met een nieuwe interim voorzitter. Ad Ordelman gaat deze rol invullen.

Ad heeft als voorzitter van de werkgroep organisatiestructuur mede vormgegeven aan de nieuwe organisatiestructuur van de FRC. Hij heeft zorgvuldig nagedacht over de mogelijkheid om als interim voorzitter ook de implementatie van het plan op te pakken. Vorige week heeft hij het besluit genomen om zich kandidaat te stellen als interim voorzitter. Een positie van waaruit de invulling van het plan ook opgepakt kan worden. De andere bestuursleden hebben positief gereageerd op deze kandidaatstelling. Vanaf 8 september heeft de FRC daarmee dus weer een volledige bezetting. Joukje van Linde heeft het interim voorzitterschap de afgelopen maanden op een goede manier ingevuld naast haar rol als secretaris. Joukje zal zich vanaf nu weer focussen op de secretaris functie.

Voor de duidelijkheid dient vermeld te worden dat de toegevoegde bestuursleden op interim basis in het bestuur zitting nemen. De leden van de FRC zullen immers de nieuwe bestuursleden in de ALV moeten kiezen.

Het bestuur heeft tijdens het eerste overleg in de nieuwe samenstelling, op een positieve en constructieve manier naar de toekomst gekeken. Creativiteit en ambitie zijn volop aanwezig. We nodigen u als lid ook uit om ons van ideeën te voorzien en daar waar mogelijk een helpende hand te bieden bij de activiteiten die we als FRC organiseren en bij de ontwikkeling van de nieuwe plannen.

Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Het bestuur

            •          Ad Ordelman (voorzitter ai)

            •          Joukje van Linde (secretaris)

            •          René la Riviere (penningmeester)

            •          Sijkje Winter (begeleidingscommissie)

            •          Joke van der Leek (jachtcommissie)

            •          Jolande Luyer-Poppe (evenementencommissie ai)

            •          Saskia Moonen (communicatiecommissie ai)