JACHTWEDSTRIJDEN DIT NAJAAR

Workingtest op 26 september 2020 is helaas afgelast als gevolg van onvoldoende inschrijvingen. Deelnemers ontvangen persoonlijk bericht en er zal restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. 

Workingtest op B2 en A niveau op het nieuwe terrein in Vinkel op 14 november 2020

Inschrijving voor de gevorderden onder de jachthonden is open. Voor de A honden een mooie generale repetitie voor deelname aan de Apporteer Trofee (AT) en het meedingen naar de Ben Koolen Bokaal (BKB) voor de beste dual purpose Flatcoated Retriever.  https://www.inschrijven-frc.nl/index.php?lang=NL

Apporteer Trofee op 21 november 2020

Voor de Apporteer Trofee worden normaal gesproken voorjagers uitgenodigd. Er zijn dit jaar te weinig wedstrijden geweest om de reguliere selectiecriteria te gebruiken. Daarom is besloten om er dit jaar een selectiewedstrijd van te maken. Deelname staat dit jaar open voor alle voorjagers die lid zijn van de FRC en een Flatcoated Retriever met een A diploma, A certificaat (of vergelijkbaar) hebben. Van de beste drie honden krijgen de voorjagers een uitnodiging voor de Champions Trophy 2021. Houd onze FaceBookpagina en deze website in de gaten voor start van de inschrijving. 

Twee Club Diploma Dagen op 3 oktober en 1 november 2020

Voor de CDD op 3 oktober 2020 in Simonshaven zijn nog plekken beschikbaar. De mensen op de wachtlijst worden eerste benaderd, er is naar verwachting vanaf woensdag 9 september weer een mogelijkheid om in te schrijven.

Voor de Clubdiplomadag in het mooie Kropswolde op 1 november kan nog wel ingeschreven worden. https://www.inschrijven-frc.nl/index.php?lang=NL

Lees meer over de opbouw van een workingtest en een clubdiplomadag in het Jachtreglement FRC versie april 2019

http://frc-nl.com/sites/default/files/downloads/formulieren/reglement_jc...