KCM 2016 - Standhouders

FRC-KCM-2016-standhouders

Ook voor de KCM 2016 zijn weer vele bedrijven benaderd of ze hun artikelen via een stand op onze Clubmatch onder de aandacht willen brengen bij onze KCM bezoekers. Willem Kort is hiervoor druk in de weer geweest.
Er waren namelijk dit jaar ook nieuwe suggesties voor bedrijven bij de werkgroep onder de aandacht gebracht. Oa Bones and More is dit jaar als standhouder nieuw aanwezig.
Hopelijk kunnen de andere bedrijven volgend jaar wel naar onze KCM komen.

Heeft u nog suggesties voor standhouders? Laat het de werkgroep KCM even weten, dan nemen wij graag contact op met dat bedrijf.

Voor de KCM 2016 hebben veel standhouders bijna een vaste standplaats op het mooie terrein van KC Pampus waar de KCM plaatsvindt, dit jaar treft u: 

  • Bokkesprong, de Lifestyle & Buitenwinkel voor Jacht en Hond,
  • Kluif & Co Dierenbenodigdheden met o.a. heerlijke kluiven voor uw Flatcoat en jachtartikelen
  • Pet-Towel, met naast een slim afdroogidee voor de natte Flatcoat ook trainingsartikelen en outdoor-kleding.
  • de FRC Winkel met een uitgebreid assortiment specifieke Flatcoat hebbedingetjes, waaronder mooie sieraden waar u zeker eens naar moet komen kijken.
  • Stichting FICCA die vecht tegen kanker bij honden heeft ook een stand. FICCA zamelt geld in voor enerzijds een betere behandeling van kanker bij honden en anderzijds voor het ondersteunen van onderzoeken op het gebied van kanker bij honden.
  • Ponne's Restyle, De uitnodigende naamplaten “WELKOM” met Flatcoatjes erop en andere leuke Flatcoat dingen kunt u weer bij Marion Vrij kopen. Als u bij Marion Vrij iets koopt dan is 20% van de opbrengst voor het FRC gezondheidsfonds!
  • Bones and More, is een nieuwe standhouder voor onze KCM, gespecialiseerd in honden lekkernijen met als lijfspreuk: Als honden (Flatcoats!) mochten kiezen!