KCM - extra activiteiten

Weet u dat er een veteranenparade gehouden wordt tijdens de Kampioensclubmatch op 17-05-2015.
Wat zou het geweldig zijn om veel mooie veteranen die dag te laten zien.
Het is niet verplicht om voor de show zelf in te schrijven en u hoeft geen lid te zijn van de vereniging, de deelname aan de parade is gratis. Wij vragen u om 11.30 uur aanwezig te zijn op het terrein KC Pampus te Almere. U ontvangt een aandenken bij het verlaten van de ring.

Misschien heeft u een kind, kleinkind, neefje, nichtje of een kind van één van de buren die het leuk vindt om mee te doen met de kind/hond show. Dit kan natuurlijk ook met uw veteraan. Ook de kind/hond show is ook gratis en ook hiervoor hoeft u geen FRC-lid te zijn. De kinderen ontvangen ook een aandenken.

Er zijn leuke stands aanwezig en natuurlijk ook veel Flatcoats die op de show zijn ingeschreven of net als u hun veteraan presenteren in de parade.

Wilt u zich aanmelden?
Dan ontvangen wij graag een stukje tekst over uw veteraan en/of de kind/hond show van maximaal 10 regels. Dit wordt dan voorgelezen als uw veteraan en of kind/hond combinatie zich presenteert.

U kunt zich opgeven bij:
Mevrouw Eva Bours
Concordiastraat 46
3551 EN Utrecht

of: secretariaat@frc-nl.com

Onder vermelding van: naam eigenaar en hond en de leeftijd van de (veteraan)hond danwel de naam en leeftijd van het duo kind/hond.

Deze oproep heeft (indien u lid bent) ook in Koerier1 van 2015 gestaan. 

We kijken uit naar uw aanmeldingen.

 

 

Route beschrijving

Vanaf de A6 is het afslag 5 en onderaan de afslag richting Almere-Stad (N305); zie vervolg hieronder. 

Vanaf de A27 is het afslag 36 en onderaan de afslag richting Almere-Stad (N305), na viaduct onder de A6, zie vervolg hieronder.

Vervolg: Bij het eerste stoplicht rechtsaf  (Strubbenweg). Bij de rotonde 1e afslag  (nog steeds De Strubbenweg). De Strubbenweg maakt een bocht naar links en loopt dan  parallel aan de A6. Aan het eind, bij een T-splitsing vlak voor het water,  rechtsaf de Verlaatweg op. Die gaat onder de rijksweg(A6) door. Vervolgens eerste straat rechts ( Weteringweg). Hier bevindt zich het KC Pampus terrein. De gratis parkeermogelijkheden zijn aangegeven.