Ons ras vertegenwoordigd op de Nimrod door Cees Deelman

Nimrod deelnemer 2015 Cees Deelman

Flatcoated Retriever Baronne Charlotte naar de Nimrod 2015 (voorjager Cees Deelman).
(Hieronder een korte introductie van Cees Deelman over zijn deelname aan de Nimrod van 9 november)
Op 9 november a.s. heb ik samen met French Quarter Friend’s Baronne Charlotte (roepnaam Lotte), de eer ons mooie ras op de Nimrod te vertegenwoordigen. Voor velen is dit geen verrassing, maar toch moet je het eerst wel weer waar maken.
Het feit dat we voor het tweede jaar op rij voor dit geweldige evenement zijn uitgenodigd heb ik vooral te danken aan de trainers die me nu nog, of in het voortraject hebben, bijgestaan. Nog meer dank ben ik verschuldigd aan het thuisfront. Nies is niet alleen belangrijk als werper-van-dienst, maar ook van onschatbare waarde als personal-coach.

Jammer is het natuurlijk dat ons ras telkenmale minimaal is vertegenwoordigd op de Nimrod. Ten opzichte van de Labradors en de Goldens hebben we wat dat betreft wel wat goed te maken. Aan de Flatcoat kan het niet liggen, toch? Een uitdaging dus voor ambitieuze voorjagers. Ga je die uitdaging aan, kies dan bij alles wat je doet voor je hondje. Gezelligheid is mooi meegenomen, maar niet onontbeerlijk.

Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Op 9 november beginnen alle deelnemende combinaties bij nul. Vele factoren, waaronder ook de factor geluk, zullen een rol spelen bij het uiteindelijke rangschikking. Het kan goed gaan, maar het kan ook minder goed gaan, it’s all in the game. We doen ons best en ik hoop blij te kunnen zijn met elk resultaat.

Voorlopig zijn we heel blij met het feit dat we er staan. Spannend is het natuurlijk wel en ik probeer dan ook maar om het meest terugkerende advies ter harte te nemen: Geniet er van!!

******
De FRC biedt de mogelijkheid om een bericht voor Cees achter te laten. De FRC zal er zorg voor dragen dat alle felicitaties bij Cees en zijn Baronne Charlotte terecht komen. Hiervoor hebben we een tijdelijke website aangemaakt. Zie hier: https://nimrod2015ceesdeelman.wordpress.com/