Raad van Beheer Kennis Tour

raadvanbeheer-kennistour

In 2009 werd het eerste Raad van Beheer Fokkerscongres georganiseerd in Evenemententheater Beekse Bergen. In 2012 maakte het Fokkerscongres plaats voor een jaarlijkse Fokkerstour. Vanaf dit jaar is de naam aangepast naar de Raad van Beheer Kennis Tour.  De inhoud van de lezingen is namelijk niet alleen voor fokkers maar ook voor hondenbezitters, hondenliefhebbers, dierenartsen, paraveterinairen, (aspirant-) keurmeesters, leden van fokadviescommisies, bestuursleden van kynologische verenigingen en overige geïnteresseerden interessant. De Raad van Beheer Kennis Tour bestaat uit een serie lezingen door toonaangevende sprekers.

Dit jaar zijn er drie verschillende sessies:
 
  1. Beter weten over beter eten: fabels en feiten over gezonde voeding voor de hond' door dr. Esther Hagen-Plantinga.
  2. Rasgebonden KNO problemen; van (Oost-Indische) Doofheid tot Ademhalingsklachten' door dr. Gert ter Haar.
  3. Huidige inzichten over vaccinaties bij de hond' door dr. Herman Egberink.
 
De Kennis Tour sessies vinden plaats op drie verschillende locaties door het land verspreid: Zwolle, Woudenberg en Berlicum (bij Den Bosch).
 
De sessie start stipt om 20.00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur) en is rond 22.15 uur afgelopen. Er is vooraf koffie, thee en/of water met iets lekkers. Uiteraard wordt er halverwege de sessie een korte pauze ingelast.
 
Mede dankzij onze sponsors Proteq Dier en Zorg en Eukanuba kunnen we deze sessies tegen een aantrekkelijk tarief ( € 19,50 incl. BTW) organiseren. Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname.
 
Ga naar de website van Raad van Beheer/Houden van Honden voor meer informatie en inschrijven.