verdiepingsavond Raad van Beheer ivm Fairfok

WOENSDAG 2 SEPTEMBER IS DE LAATSTE MOGELIJKHEID OM U OP DE HOOGTE TE STELLEN VAN DE PLANNEN RONDOM “FAIRFOK” VAN DE RAAD VAN BEHEER

Bent u ook een verontruste fokker?  Bent u al bekend met het plan “Fairfok” van de Raad van Beheer? Niet…?  Dan is deze extra verdiepingsavond - die dient ter voorbereiding voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de Raad van Beheer van 15 september a.s. - de laatste mogelijkheid om u op de hoogte te laten stellen van de plannen van de Raad van Beheer.

In het plan “Fairfok” stelt de Raad van Beheer o.a. dat de fokker de nieuwe eigenaar van een pup verzekert van 11 jaar gezondheid en goed gedrag! (Dit gebaseerd op een Engels onderzoek waarin men stelt dat alle rashonden gemiddeld 12 kunnen worden.) of het invoeren per 2016 dat een buitenlandse dekreu aan de Nederlands eisen moet voldoen. Dit is een kleine greep uit de vele veranderingen die gaan komen.

De bijeenkomst begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en vindt plaats in Partycentrum Schimmel, Stationsweg Oost 243 te Woudenberg. 
Gezien de organisatie en de inrichting van de avond verzoekt de Raad van Beheer  u vriendelijk zich vooraf aan te melden via leden@raadvanbeheer.nl.

 

meer lezen: www.raadvanbeheer.nl 

of lezen in de ditgitale nieuwsbrief van RvH: Raadar