Wandeling Hoek van Holland

Er is veel belangstelling voor de wandeling in Hoek van Holland, net voordat het strand niet meer overdag met honden toegankelijk is.
Er wandelen meer dan 20 Flatcoats en andere viervoeters mee onder begeleiding van ruim 30 personen. Ik weet nog niet wat het zondag voor weer is, maar houdt het weerbericht in de gaten, sowieso zijn laarzen handig op het strand.

In Hoek van Holland is hondenpoep opruimen verplicht op het strand maar ook in de duinen, dus neem voldoende poepzakjes mee.

De route naar het verzamelpunt P-plaats Helmweg Op de A20 neemt u de afslag naar Hoek van Holland (HvH), dan komt u op de dijk naar HvH dat is de N220(=Maasdijk), aan het eind van de dijk bij de stoplichten linksaf dat is N211 (Dirk van den Burgweg)/richting HvH) en dan na circa 1 km bij kruising naar rechts de Schelpweg op en dan voordat de weg naar links afbuigt (bij het vistentje) links de P-plaats op en doorrijden naar het eind. Dat is de parkeerplaats links aan de Helmweg (3151..) in Hoek van Holland.
Als de Schelpweg toch nog is afgesloten dan de N211 vervolgen, bij rotonde naar rechts = Strandweg en na paviljoen ook weer rechts = Strandboulevard en dan na bocht waarbij links het vistentje staat, rechts de P-plaats op.

We gaan om 11.00 uur wandelen door de duinen en langs het strand. Ik ben er om 10.30 uur. Om ongeveer 12.30 uur bezoeken we de Beach Club Royal (Zeekant 3, 3151 HW) aan het strand in HvH voor de warme chocomel, koffie en/of een snack, broodje gezond, lekkere pannenkoek of iets anders.

Daarna wandelen we door duinen of langs het strand terug naar de P-plaats.
U kunt nog meewandelen!!
Stuur dan een bericht sturen naar (wkort@frc-nl.com) of appen/sms naar 06 16 39 07 38