Fokdag 18 maart 2018

Op zondag 18 maart kunt in het DOGCENTER te KERKWIJK weer nesten zien.

Zowel voor fokkers als voor a.s. pupkopers is het interessant om nakomelingen van reuen en teven te zien. Op de Fokdag worden nesten op de leeftijd van ongeveer 1 ½  a 2 jaar gekeurd op exterieur en karaktereigenschappen. Dit is een uitstekende gelegenheid om u te oriënteren, fokkers en Flatcoateigenaren te spreken, vragen te stellen op allerlei gebied. U kunt zien hoe een Flatcoat moet worden getrimd en inkopen doen in “het Winkeltje”. 

Deze nesten zijn vooraf uitgenodigd. De volgende nesten zijn aanwezig.(link naar nestenlijst)

Gelegenheid voor PL en Oogonderzoek, ook voor honden die niet voor de Fokdagkeuringen zijn ingeschreven. (tussen 10.30 uur  en +/- 14.30 uur )

Tegen gereduceerd tarief kunt u uw hond laten onderzoeken op Patella Luxatie door de aanwezige orthopeed; de oogarts is aanwezig voor het Oogonderzoek. U dient uw hond hiervoor wel tevoren aan te melden, uiterlijk op 1 maart. Voor informatie kunt u een mail sturen naar Annemarie Sepers: asepers@frc-nl.com.

NIEUW:
Als u uw hond wilt aanmelden voor het Patella Luxatie onderzoek dient u gelijktijdig een account aan te maken op de website van de Raad van Beheer : www.houdenvanhonden.nl .U klikt vervolgens op ‘Mijn account’, daar kunt u een nieuw account aanmaken. De uitslag van het onderzoek kunt u na afloop van het onderzoek downloaden vanaf de website van de Raad van Beheer.

U kunt uw hond aanmelden voor  de gezondheidsonderzoeken via de link naar het inschrijfformulier voor de fokdag . ( link naar inschrijfformulier fokdag )

Aanvang: 9 uur, pauze van 12.30 uur tot 13.30 uur, einde 16.00 uur.
Locatie: Dogcenter te Kerkwijk
Adres: Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (gemeente Zaltbommel)
Tel: 0418-514551 / 06-53772075
www.dogcenter.nl

U bent van harte welkom om te komen kijken!

Namens de FRC Begeleidingscommissie